Wandeling vzw IKAROS 3 juni 2023

We nodigen jullie graag uit voor een ontspannende lentewandeling in het Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke op zaterdag 3 juni!

Tijdens onze wandeling staat lotgenotencontact centraal: gezellig en ongedwongen wandelend ervaringen-uitwisselen in een mooi park dat leeft, ademt, groeit en hopelijk schittert in de lentezon ...

  • Om ruim de tijd te hebben voor wederzijds contact, komen we reeds samen aan de ingang van het domein om 12u ‘s middags.
  • We starten rond 12u30 met een gezamenlijke picknick, door de deelnemers zelf mee te brengen (wie liever niet mee-picknickt, kan om 13u30 aansluiten voor de wandeling).
  • Om 13u30 gaat de wandeling door het mooie domein van start waarbij we af en toe een rustpauze inlassen (er zijn overal rustbanken voorzien).
  • De wandeling eindigen we om 15u30. Er is dan nog ruim de tijd om gezellig na te praten op het terras van de cafetaria/buffetrestaurant.
  • Wie wil, kan ook nog genieten van de andere mogelijkheden op het domein (kinderspeeltuin – go-cart rijden, ...) of een ritje met het treintje dat je meeneemt voor een rondrit van zo’n half uur door het domein.

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen: lijnbus 76 rijdt ongeveer om het uur tussen Gent-Dampoort en parking 1 aan de ingang van het domein.

Bij deze vinden jullie de uitnodiging en een wegwijzer hoe met het openbaar vervoer of met de wagen het domein te bereiken.

Iedereen is van harte welkom! We hopen dat de natuurgoden ons die dag goed gezind zijn zodat we samen kunnen genieten van een mooie zaterdagnamiddag!

Let wel: we vragen om in te schrijven voor deze activiteit tegen ten laatste donderdag 1 juni!

Warme IKAROS-groeten
namens het bestuur en de vrijwilligers van vzw IKAROS