Warmste Week 2020: Epitaxi - Help mensen met epilepsie op weg!

Veel mensen met epilepsie mogen geen auto rijden. Dit maakt hen afhankelijk van het openbaar vervoer en vrijwillige mensen die hen met de auto ergens naartoe willen brengen. Om dit probleem meer aandacht te geven hebben we besloten om de Epitaxi in het leven te roepen.

In het kader van de Warmste Week lanceren we dit project. Op deze manier willen we epilepsie meer zichtbaarheid geven in de maatschappij en mensen met epilepsie meer vervoersmogelijkheden bieden.

Epitaxi kun je zijn op 2 manieren:

  1. Je helpt iemand met epilepsie letterlijk de weg op door een plek in je auto.
  2. Je helpt iemand met epilepsie figuurlijk de weg op door een geldelijke donatie die het leven van mensen met epilepsie beter kan maken omwille van onderzoek, voorlichting etc.

Om je in te schrijven kun je dit formulier invullen.
Onderaan dit artikel vinden jullie 2 bijlages. Er is een poster voor als je op zoek bent naar een taxi en een poster voor als je taxi bent. 

Ben je actief op sociale media? Surf dan snel naar ons evenement en gebruik de #epitaxi als je iets over de actie post.

Weet je niet goed waarom je een actie zou doen? Hier hebben we enkele redenen voor je opgesomd!

LET OP:
Hoewel we met veel enthousiasme ons project Epitaxi lanceren in het kader van De Warmste Week en we de verbondenheid en warmte van mensen in de verf willen blijven zetten, toch even dit: de veiligheid van iedereen primeert steeds!

De actie Epitaxi is onder voorbehoud van de geldende maatregelen die op dat moment van kracht zijn en we willen dat IEDEREEN zich aan de geldende coronamaatregelen houdt die federaal opgelegd worden

Respect en veiligheid staan voorop: omwille van corona draagt zowel de chauffeur als de passagier een mondmasker in de auto en houd afstand! De Epilepsie Liga is niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade van welke aard dan ook.